Noordwijk – Aan het einde van een moeizaam seizoen krijgt Fluks de smaak te pakken. 2 weken geleden werd er dit jaar voor het eerst gewonnen, en afgelopen weekend was het opnieuw raak. De Noordwijkse korfballers wisten de uitwedstrijd tegen Wolderwijd (uit Zeewolde) met 12-17 te winnen.

Voor de Noordwijkse formatie was A1 speler Joek Kwakernaak de grote man. Hij tekende voor maar liefst 8 scores. Tot de rust ging de strijd gelijk op, maar richting het einde van de wedstrijd leidde de jongeling zijn team naar de overwinning. Hierbij geholpen door sterke rebounds van Martijn van Leeuwen en Robert Bos, en goed verdedigend werk van zijn A1 teamgenoot Jelle Steenkist. Ook de Fluks dames hielden zich goed staande, zodat de blauw-witten de 2 punten mee terug naar Noordwijk konden nemen. En hiermee is de formatie van Enrico Mud eindelijk van de laatste plaats af. Een mooie opsteker zo aan het einde van het seizoen, en samen met de doorbraak van enkele jeugdspelers biedt dit zeker perspectief voor een betere klassering het volgende seizoen.

Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Het duel tegen Thor uit Rotterdam wordt gespeeld op het Fluks sportpark aan de Nieuwe Zeeweg en begint om 15:30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in