Voorhout – Een onvervalste degradatiekraker voltrok zich voor de ogen van de min of meer verbaasde toeschouwers op een ijskoud Elsgeest. Uiteindelijk vergoedde het resultaat, 1 -0, heel veel voor de Voorhoutse supporters, maar het spelniveau gedurende de negentig minuten was wel heel confronterend.

Alphen was onmiddellijk gevaarlijk vanaf de aftrap en het was zoals zo vaak keeper Matthijs Guijt die de Voorhoutse ploeg in de wedstrijd hield. Na een voorzet van Joost van Dam wist spits Jelle Geerlings te scoren, maar vervolgens viel het spel  van de Voorhouters naar een wel heel bedenkelijk niveau terug. Het feit dat de Voorhouters niet in staat waren geweest om de voorsprong te vergroten bleef in de tweede helft voor heel veel onrust zorgen in hun spel, maar nadat middenvelder Jan de Lange, natuurlijk opnieuw via de vingertoppen van Guijt, de lat had geraakt gaf de Voorhoutse ploeg geen kans meer weg.

Tot opluchting van alle Voorhouters floot scheidsrechter El Hayouti na vierennegentig minuten de wedstrijd de geschiedenis in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in