De selectie van Foreholte dames 1 na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Quintus.

Voorhout – Foreholte dames 1 heeft na een periode zonder overwinningen eindelijk weer twee punten weten te pakken. In een sfeervolle sporthal De Tulp werd met 26-18 van Quintus 2 gewonnen.

‘Bliksemstart’ is het enige goede woord om de eerste tien minuten te beschrijven. De Voorhouters schoten uit de startblokken en stonden na tien minuten al 10-3 voor. Een veilige voorsprong, zeker gezien het feit dat de ploeg van Patrick Jordaan nog steeds Romy van Duin en Merel van Drueten miste. Deze gaten werden echter goed opgevuld door de overige speelsters: er werden veel ruimtes gezocht en kansen werden optimaal uitgespeeld. Door een meet&greet voorafgaand aan de wedstrijd was er veel jeugd aanwezig in sporthal De Tulp. Zij zagen een Quintus wat tegenvallend voor de dag kwam en een ruststand van 14-7.

Na rust hield Foreholte zeker niet in. De paars-zwarten kwamen zelf op een voorsprong van tien punten, gevolgd door een korte periode waarin de focus werd verloren. Het jonge team pakte dit volwassen op, waardoor zelf tactische oplossingen werden bedacht en de flow weer werd gevonden. Er werd veel doorgewisseld door Patrick Jordaan, om ook de meiden die minder speeltijd kregen te belonen. Een opvallende naam kwam vijf minuten voor tijd ook nog het veld in: oud-speelster Ramona Vink mocht nog even invallen en beloonde dit met een goal. In een vrolijke sporthal eindigde de wedstrijd in 26-18.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in