Foreholte dames 1 na afloop van de wedstrijd tegen Fortissimo (foto: instagram @hvforeholtedamesselectie).

Voorhout – In een zenuwslopend duel heeft Foreholte dames 1 knap gelijk gespeeld tegen nummer twee Fortissimo. In Cothen werd het 31-31.

Foreholte wilde de goede lijn van vorige week doorzetten, toen er gewonnen werd van Quintus. Ook tegen Fortissimo speelden de Voorhouters een sterke en gedisciplineerde wedstrijd. De bezoekers hadden een duidelijk plan met betrekking op de sterke speelsters van de thuisploeg. Het tempo lag hoog in de wedstrijd, waarin keer op keer een gelijke stand op het scorebord stond. Foreholte zette Fortissimo hoog onder druk, met succes. Dit resulteerde in een ruststand van 15-15. Volgens coach Patrick Jordaan ‘sloop de moedenloosheid er al in’ bij Fortissimo in de pauze.

Na rust bleef het spelbeeld evenwijdig aan de eerste helft. Foreholte miste nog steeds de geblesseerden, maar bleef knap weerstand bieden. Een zenuwslopende slotfase kwam in zicht, want nog steeds stond het gelijk. Met nog vijf minuten te gaan was de tussenstand 30-30. In de aanval werd de bal slordig verspeeld door de Voorhouters, wat resulteerde in de 31-30 voor thuisploeg uit Cothen. Met nog een minuut te gaan leek de winst toch te gaan naar Fortissimo. Foreholte deed echter wat het de hele wedstrijd al deed: karakter tonen. De 31-31 werd gemaakt, waarna een Voorhoutse muur een extra treffer voorkwam. De wedstrijd eindigde in 31-31.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in