Voorhout – Het is Foreholte gelukt om een ronde verder te komen in de districtsbeker. Op eigen sportpark Elsgeest werd met 3-2 van Te Werve gewonnen.

Foreholte startte sterk en was meteen de bovenliggende partij. Swen Veenstra beloonde de goede openingsfase door in de 11e minuut de 1-0 te maken. De Voorhouters bleven de controle houden, maar zagen net voor rust toch de bal vanaf de stip gescoord worden. Dit leek de ploeg van Mario Koswal wakker te schudden. In de 42e minuut maakte opnieuw Veenstra de 2-1, waarna Sam Lemmers er nog een schepje bovenop deed: hij maakte de 3-1 in de 42e minuut. In vier minuten tijd werden de toeschouwers op sportpark Elsgeest op drie goals getrakteerd.

Na rust was de storm van Foreholte wat gaan liggen. De thuisploeg stond op een comfortabele voorsprong, totdat de bezoekers in de 80e minuut de 3-2 maakten. Vanaf dat moment ging het, zoals het alleen maar in bekerwedstrijden kan, spoken. Foreholte raakte volledig de controle kwijt en Te Werve kreeg goede kansen. De Voorhouters wisten uiteindelijk toch de voorsprong vast te houden, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-2.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in