Foto: Instagram @ hvforeholtedamesselectie / archief

Voorhout – Foreholte handbal dames 1 heeft na een week rust weer twee punten behaald. In eigen huis werd ruim gewonnen van ZVBB’21: 24-15.

De Voorhouters waren vanaf het begin erg scherp. Hierdoor werd er al vroeg in de wedstrijd een gat geslagen naar 6-1, wat zelfs nog uitliep tot 8-2. Vervolgens werd er doorgewisseld bij de thuisploeg, waardoor de dames wat inzakten. Hierdoor konden de bezoekers uit Bornerbroek terugkomen in de wedstrijd, wat resulteerde in een ruststand van 10-9. Na rust kwamen de dames uit de gemeente Almelo zelfs op 11-11. De controle lag echter nagenoeg de hele wedstrijd bij Foreholte. De ploeg van Patrick Jordaan zag dat de tegenstander vermoeid werd en het snelle spel niet meer bij kon benen. Met behulp van uitblinkers Merel van Drueten en Melanie Zwaan liep de thuisspelende partij uit naar 24-15, wat ook de eindstand werd.

Foreholte heeft moeten genieten van de week rust, want aankomende week staat alweer een doordeweekse bekerwedstrijd te wachten. Na VOC 3 in de vorige ronde uitgeschakeld te hebben is de tegenstander dinsdag VOC 2, tevens koploper in de eerste divisie waar Foreholte ook actief is. De Voorhouters staan op dit moment zelf negende, met zes punten uit zeven wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in