Het team van Foreholte na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen CSV.

Voorhout – Foreholte handbal heren 1 heeft een makkelijke avond beleefd tegen CSV. In Castricum werd gewonnen van CSV: 25-36.

Foreholte startte sterk tegen de middenmoter uit Castricum. De goals vielen als rijpe appels van de boom. Door een strakke verdediging en goede communicatie werd er gedomineerd: de ruststand bedroeg dan ook 11-20. Aan het begin van de tweede helft trokken de Voorhouters deze lijn door, waardoor veel gaten werden gecreëerd. Langzaamaan werd de voorsprong uitgebreid tot tien punten. Vervolgens verloor Foreholte naar eigen zeggen de concentratie, waardoor CSV in kon lopen. Het gat was echter veel te groot om het nog spannend te maken, zeker omdat de bezoekers zelf ook nog bleven scoren. Uiteindelijke eindigde de wedstrijd in 25-36.

Aankomende dinsdag wacht Foreholte een nieuwe uitdaging: de halve regiofinale. De Voorhouters spelen in eigen sporthal De Tulp tegen Hellas 3. Het team uit Den Haag is actief in de tweede divisie, waar ze alle negen gespeelde wedstrijden gewonnen hebben. Foreholte zelf komt uit in de hoofdklasse, wat een niveau onder de tweede divisie is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in