Foreholte heren 1 na afloop van de wedstrijd tegen De Blinkert.

Voorhout – Foreholte heren 1 is er na een week rust in geslaagd om weer te winnen. In sporthal de Tulp wonnen de Voorhouters gemakkelijk van De Blinkert: 39-22.

De ploeg uit Haarlem, die al een tijd actief is in de hoofdklasse, was onbekend voor Foreholte. De wedstrijd begon gelijkwaardig, waarin in een laag tempo beide ploegen zeven goals maakten. De Blinkert speelde vlak en wachtte op een reactie van de paars-zwarten. Deze gingen echter niet mee in het spel van de uitploeg en verhoogden het tempo, aan de hand van wissels. Deze versnelling verraste, waardoor het al snel 14-7 stond. Een ruststand van 19-10 zorgde voor tevredenheid bij de Voorhouters.

Deze lijn trokken de heren van Foreholte ook na rust door. De uitblinkende Jeroen den Haan wist meer dan tien keer het net te vinden. Daarnaast speelden keepers Dyon van der Linden en Jens Huiberts een sterke wedstrijd, waardoor De Blinkert weinig goals kon maken. Deze succesformule leidde de thuisploeg al snel naar een grote voorsprong. Uiteindelijk konden de bezoekers door slordigheidjes van Foreholte nog wel wat goals maken, maar de wedstrijd was al voor rust gespeeld. Hierdoor kwam een einduitslag van 39-22 op het scorebord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in