Foreholte handbal heren 1 (foto: archief).

Voorhout – Het is Foreholte heren 1 niet gelukt om de tweede topper op rij te winnen. Tegen Zaanstreek beleefden de Voorhouters een offday: 38-30.

Zaanstreek stond samen met Foreholte bovenaan in de hoofdklasse. De thuisploeg was sterker, mede omdat de paars-zwarten ongelukkig en slordig waren in de afronding. De bezoekers waren daarnaast ook niet scherp genoeg in de dekking. De Zaandammers zagen hierdoor een ruststand 17-14 op het bord staan.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het wedstrijdbeeld. De mannen uit Voorhout konden niet goed in hun spel komen, mede omdat er veel geduwd werd. Dit werd niet altijd gezien door de enkele scheidsrechter. Uiteindelijk zag Foreholte door eigen fouten de koppositie uit hun handen glippen. De wedstrijd eindigde in 37-30.

Foreholte heren 1 staat nu derde in de hoofdklasse, met evenveel punten als nummer twee Domstad en nummer vier Volendam. Laatstgenoemde staat de Voorhouters volgende week te wachten, in opnieuw een topper in sporthal de Tulp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in