Foto: Twitter vv Foreholte

Voorhout – In de tweede klasse heeft Foreholte zaterdag thuis verloren tegen E.M.M.’21. In de Elsgeest was het team uit Roelofarendsveen, die voor het grootste deel van de wedstrijd met maar tien spelers op het veld stond, te sterk voor de Voorhouters met 1-2.

De wedstrijd zag in de eerste tien minuten niet veel actie. Maar in de elfde minuut maakte Roy Hoogenboom van EMM de openingstreffer. Foreholte moest al snel in de achtervolging tegen een sterke tegenpartij. In de 27ste minuut gaf de scheidsrechter een rode kaart aan Job Mooren van EMM voor een overtreding op Jimmy Voorn. Toni Arroyo maakte gebruik van de situatie en scoorde de gelijkmaker in de 38ste minuut. Met 1-1 op het scorebord verlieten de spelers het veld voor de rust.

Zelfs met een speler minder had EMM ook in de tweede helft meer controle over de wedstrijd dan Foreholte. De gastploeg drong aan en in de 71ste minuut was weer het raak voor EMM. Foreholte werd thuis op achterstand gezet door een team van tien spelers. Zes minuten blessuretijd werden erbij gehaald, maar niet genoeg voor de Voorhouters om er gelijkspel van te maken. De wedstrijd eindigde met 1-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in