Bron: foreholte.nl

Voorhout – VV Foreholte kwam zaterdag uit in de tweede klasse tegen TAVV. De Voorhouters konden geen winst pakken met 2-0 in Ter Aar.

In het begin van de wedstrijd lag het initiatief vrijwel bij TAVV en voerde ze daarmee de druk op bij Foreholte. In de twintigste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Na een overtreding van Foreholte stond het 1-0 doormiddel van een penalty. Het zat weer niet mee in de 30ste minuut toen een doelpunt van Joost Jansze werd afgekeurd. Net voor de rust kreeg Boet Ligtvoet een rode kaart en moest Foreholte terugvechten in de tweede helft met maar tien spelers.

Foreholte liep in de tweede helft achter de feiten aan met maar tien man. TAVV breidde de voorsprong uit met nog een doelpunt en leek het voor Foreholte een onmogelijke taak om met een speler minder nog terug te komen. Maar in de 63ste minuut werd het speelveld eerlijker, TAVV kreeg ook een rode kaart en ineens stonden er maar twintig man op het veld. Foreholte voerde de druk op, maar het was niet genoeg. Na zes minuten blessuretijd viel het doek en lieten de Voorhouters drie punten liggen in Ter Aar met 2-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in