Bron: foreholte.nl

Voorhout – VV Foreholte verloor zaterdag in de tweede klasse de wedstrijd tegen koploper ESTO. De Voorhouters waren op bezoek in Bodegraven, maar konden geen punten mee naar huis nemen. Met drie uitgedeelde rode kaarten in de tweede helft, stond het uiteindelijk 1-0 op de Kievitsheuvel.

De eerste helft begon met een schietkans voor Ivo Smits, maar raakte deze verkeerd en schoot naast. ESTO had iets meer controle over de wedstrijd. In de 27ste minuut kreeg Jimmy Voorn een kans, maar ook deze ging net naast het doel. De teams gingen de rust in, elk zonder een doelpunt. ESTO kwam wel meer in de buurt van een openingstreffer, maar keeper Matthijs Guijt voorkwam dat.

Ook in de tweede helft had Foreholte weinig controle over de wedstrijd. ESTO scoorde het eerste en enige doelpunt van de wedstrijd in de 56ste minuut. Vanaf dit punt sloeg de sfeer in de wedstrijd om. Een speler van ESTO kreeg twee keer een gele kaart en moest de thuisploeg verder met tien man. Maar kort daarna stonden de teams weer met evenveel man op het veld, Ivo Smits kreeg ook twee keer geel in de 70ste minuut. Foreholte coach Patrick Roukema mocht zijn taken neerleggen in de 82ste minuut vanwege een rode kaart. Met deze grauwige sfeer eindigde de wedstrijd met 1-0. Foreholte verloor de derde wedstrijd op rij en ESTO werd uitgeroepen tot winterkampioen van de tweede klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in