Noordwijk – Wanneer op 5 september de Formule 1 wedstrijd in Zandvoort wordt gehouden met publiek, kan een deel van de bezoekers de auto parkeren aan de Langevelderslag.

Dat staat in een informatiebrief van het college van burgemeester en wethouders. Maar liefst 500 parkeerplaatsen worden hiervoor beschikbaar gesteld tijdens het raceweekend van 3 tot 5 september. Vanuit die parkeerplaats kunnen de Formule1 fans met fietsen richting Zandvoort gaan, of via het strand naar Zandvoort lopen.

Als er veel bezoekers gedurende meerdere dagen en nachten in deze streek willen blijven, dan houdt het college de optie open om toestemming te geven voor een ‘pop up camping’. Maar dan moeten wel eerst zo ongeveer alle reguliere toeristische overnachtingsplekken verhuurd zijn.

3 REACTIES

  1. Hoe naïef kan je zijn om te denken dat de automobilisten die aan de Langevelderslag parkeren lopend of fietsend vanaf de parkeerplaats naar het circuit in Zandvoort gaan?

  2. Ze gaan nog een ijsje om de hoek kopen met een auto kijk maar naar het parkeerterrein bij het gemeente huis staat altijd vol en ze wonen toch niet allemaal in Breda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in