Fracties vragen opheldering over stagneren bouw Vinkeveld-Zuid

Noordwijk – De fracties van PUUR, GroenLinks, PvdA en D66 betreuren het dat het college zonder overleg met de gemeenteraad bindende afspraken met de GOM en andere gemeenten terzijde schuift.

Volgens de partijen stagneert daardoor de bouw van 32 Greenport-woningen in Vinkeveld-Zuid. Zij vinden dat het college niet bevoegd is zelfstandig af te wijken van het ruimtelijk beleid zoals dat is vastgelegd in de Integrale Structuurvisie Greenport (ISG) en ze vragen hierover opheldering. Bovendien vinden de vier partijen dat het college contractbreuk pleegt door de samenwerkingsovereenkomst met de GOM eenzijdig te blokkeren.

Tenslotte verbazen zij zich over het feit dat de gemeenteraad pas op 27 juli werd geïnformeerd, terwijl de zaak al sinds het eerste kwartaal van 2019 speelt.

1 REACTIE

  1. Hoe kunnen die partijen zich druk maken over villa’s in die wijk dat gom is een kapitalistische in stelling daar kun je als groen links en pvda toch geen voorstander voor zijn bouw er betaalbare woningen voor mensen die ook willen wonen .Wij Noordwijker kijken nergens s meer van op met deze gemeente raad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in