Noordwijk – De fracties van PUUR, GroenLinks, PvdA en D66 hebben een brief gestuurd aan Provinciale Staten van Zuid-Holland inzake de woningbouwlocatie Bronsgeest.

Aanleiding is de vraag van B&W van Noordwijk aan de provincie om medewerking te verlenen aan een alternatieve bouwlocatie aan de Achterweg, ter vervanging van een deel van de woningbouwlocatie in Bronsgeest. B&W willen daar maar 283 van de geplande 660 woningen bouwen. Volgens de fracties is de vraag van B&W aan de provincie in strijd met het ruimtelijk beleid en ontbreekt een onderbouwing. Zij vinden dat de ontwikkeling van Bronsgeest zo snel mogelijk doorgang moet vinden om de woningnood aan te pakken. Een alternatieve bouwlocatie zou veel geld en tijd kosten.

Bovendien zijn over de vervanging van de bollengrond, die in Bronsgeest verloren zou gaan, regionaal al afspraken gemaakt, aldus PUUR, GroenLinks, PvdA en D66.

1 REACTIE

  1. Blijf er op zitten Puur het is een schande om grond hogeraan teslaan dan mensen die willen wonen .Het is een God schande en dit te danken aan een christelijke partij .Toen het zilverenkruis parkeerplaatsen nodig had had men er niets op tegen dat een stuk geweldige …..? Hyacinten grond werd gebruikt het is gewoon handje klap ik dit en jij dat .Dat noemen ze politiek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in