Teylingen – D66-fractievoorzitter Fred Koot treedt tijdelijk terug als raadslid. Hij heeft B&W en de gemeenteraad laten weten dat hij na een operatie vorig jaar nog kampt met gezondheidsklachten.

Koot laat weten dat hij kampt met burn-out-achtige gezondheidsklachten. Daardoor is hij genoodzaakt tijdelijk enige afstand van de raad te nemen. “Na mijn ziekte en operatie vorig jaar ben ik enthousiast en vol energie onder andere met betrekking tot het raadswerk en al wat daarbij hoort begonnen. Mijn betrokkenheid en intensiteit aangaande al mijn activiteiten vanaf die tijd doen mij nu tijdelijk de das om. Kennelijk heb ik toch te snel en te veel hooi op mijn vork genomen”, aldus Koot.

“Gezondheid komt ook voor mij op de eerste plaats. Daarom ga ik de komende tijd aan mijn vitaliteit werken. Echter het raadslidmaatschap is mij dierbaar, juist om daarmee veel te kunnen betekenen voor inwoners en ondernemers. Van de inwoners heb ik daartoe voor vier jaren mandaat gekregen. Dat vertrouwen wil ik blijven waarmaken. Door nu rust en afstand te nemen tot aan het zomerreces verwacht ik dan in optima forma terug te kunnen komen”, laat Fred Koot in de mededeling aan B&W en de Teylingse gemeenteraad weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in