Voorhout – Foreholte is nog niet zeker van een langer verblijf in de Tweede Klasse C. Lang leek de club uit Voorhout tegen HVV op weg naar een overwinning, maar 2-2 werd de einduitslag.

Op de wedstrijd stond veel spanning, omdat beide teams met een paar anderen in de race zijn voor één veilige plek boven de nakompetitiestreep. Het was terug te zien bij Foreholte, dat met angstig voetbal aan de negentig minuten begon. Aanvallen leidden aan beide kanten  niet tot serieuze kansen, pas in de 32e minuut wisten de Voorhouters de patstelling te doorbreken. Daniël Voskamp maakte de 1-0. In de zeventigste minuut volgde de 2-0 van Wouter Nolles.

Lang leek daarmee de kous af. HVV, dat in de rust al maximaal had gewisseld, kwam via een vrije trap onverwachts terug in de wedstrijd. Chris Bello schoot van dichtbij de aansluitingstreffer binnen, waarna de Hagenaars gingen jaren op meer. Foreholte-spits Nolles liet een grote kans liggen om de voorsprong vervolgens te vergroten.

Vlak voor het laatste fluit signaal greep HVV’er Joppe van der Bruggen de allerlaatste kans. Leek de aanval in eerste instantie nog te zijn afgeslagen, even later bleven de Foreholte-spelers verslagen achter op het veld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in