Noordwijk – Raadslid Rodenburg (NZLokaal) pleitte tijdens de besprekingen van de Programmabegroting 2022 voor meer bomen. Voor elke gekapte boom moet er een boom terugkomen. Dat gebeurt nu lang niet altijd.

Volgens NZLokaal heeft er in Noordwijk een grootschalig ‘ontbossing’ plaatsgevonden. Rodenburg wijst er op, dat het deze gemeente niet lukt om alle gekapte bomen te vervangen door evenveel nieuwe exemplaren. De partij hoopt, dat dit de komende jaren gaat verbeteren.

Wethouder Sjaak van den Berg reageerde: “Bij gebrek aan budget zijn de bomen nog niet vervangen. Het is de bedoeling om alle bomen die dood gegaan te kappen; daarvoor moeten nieuwe bomen in de plaats komen. Daar zet ik me voor in.”

3 REACTIES

  1. Zijn al gratis gegroeid op dat park naast het zwembad wat ze door Jonker weer willen laten kaalkappen platrijden en opnieuw ‘aanleggen’

  2. Geen buhget ja als je alles aan parkeerplaatsen uit geeft en geen huizen boud en 12 miljoen in de gootsteen gooit ja dan kom je een keer tekort .

  3. Budget er worden miljoenen uit gegeven maar aan verkeerde dingen ze geven in Noordwijk niks om milieu liever auto’s dan bomen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in