Noordwijk – Afvalverwerkingsbedrijf Gebr. van der Putten bestaat 100 jaar. Het bedrijf dat is opgericht in 1921 is nu officieel Hofleverancier. Commissaris van de Koning Jaap Smit en burgemeester Wendy Verkleij waren bij het feestelijke moment aanwezig. Het bedrijf nam een wapenschild in ontvangst.

Jan van der Putten, de oudste zoon van het bedrijf, heeft een rondleiding gegeven aan de burgemeester en Commissaris. Jan laat alle belangrijke onderdelen van het bedrijf zien en legt uit wat de waarde is. Burgemeester Verkleij benadrukt nogmaals hoe belangrijk Van der Putten is voor de gemeente Noordwijk. Met name het opruimen van het strand elke ochtend is erg belangrijk voor de regio.

8 REACTIES

  1. Van harte gefeliciteerd. 100 jaar is een mooie mijlpaal en het einde is nog niet in zicht. Ik kom mijn afval graag bij jullie aanbieden. Tot snel.

  2. Heren van harte gefeliciteerd met het 100 jarig bestaan en de erkentelijkheid van het leveren aan het Hof. Maar het zei nog eens benadrukt hetgeen jullie als bedrijf doen voor de vele Clubs en Stichtingen, meestal als sponsoring en dat is ook heel veel waard!
    Nogmaals PROFICIAT!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in