Bollenstreek – “We reserveren liever geld voor wegen die wel doorgaan”, dat zegt gedeputeerde Frederik Zevenbergen in reactie op de boosheid van gemeenten omdat Gedeputeerde Staten 21 miljoen budget voor verkeerverbeteringen in de Bollenstreek willen schrappen. Reden voor de bezuiniging is volgens Zevenbergen het niet doorgaan van de Duinpolderweg, de noordelijke ontsluiting van de Bollenstreek. Na de verkiezingen trok de provincie Noord-Holland de stekker uit het nagenoeg besloten project. Volgens Zevenbergen waren de miljoenen die nu geschrapt zijn bedoeld voor de weg op Noord-Hollands grondgebied. Hij heeft bij zijn collega van Noord-Holland nog gepeild of er een kans is dat de weg er alsnog gaat komen, maar dat is niet het geval. Bovendien moet de provincie ook de tering naar de nering zetten, aldus Zevenbergen.

3 REACTIES

  1. Deden ze dat maar een keer al die instantie moeten maar eens kijken hoe het efficiënter gaat en niet als ze te kort komen maar de lasten verhogen want daar zijn ze goed in .Opmakers zijn het .

  2. Tering naar de nering deden al die instantie het maar dan hoeven we niet zoveel belasting te betalen het kan niet op dure auto’s dure gebouwen dure ambtenaren en ga zo maar door op heffen die instantie het zij allemaal op makers .Nutteloze projecten zoals een Schiphol lijn met een bus en daar bij behorende fietse stallingen waar nooit een fiets staat weggegooid geld .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in