Geen betaald parkeren Van Panhuysstraat e.o.

Foto Google Streetview

Noordwijk – Er komt voorlopig geen betaald parkeren op de Van Panhuysstraat, het Irisplein en de Dahliastraat. Dat antwoorden B&W op vragen van omwonenden. Die melden bij de gemeente al sinds drie jaar parkeerschaarste en maken zich daarnaast zorgen over de verkeersveiligheid.

B&W zeggen dat ook een nieuw parkeerdrukonderzoek van juni 2018 geen aanleiding geeft voor betaald parkeren. Op geen enkel gemeten tijdstip waren alle parkeerplaatsen bezet. De door omwonenden ervaren parkeerschaarste zal echter worden meegenomen in de Kadernota Parkeren. Die wordt pas na de fusie vastgesteld.

Over de verkeersveiligheid zeggen B&W dat de Van Panhuysstraat op de 16e plaats van ongevallenconcentraties staat. Andere wegen krijgen daarom voorrang bij het verbeteren van de veiligheid. Wel wordt overlegd met de politie over handhaving op fietsers die tegen het verkeer inrijden.

2 REACTIES

  1. Beste Bollenstreek omroep,
    Als bewoner van de Van Panhuysstraat en één van de initiatiefnemers van deze twee aandachtspunten, ben ik gaarne bereid om onze visie met jullie te delen en ons ongenoegen te uiten over het handelen en de zienswijze van de Gemeente.
    Mvg.

  2. betaald parkeren is een olievlek. betaald parkeren op de panhuysstraat zorgt voor verschuiving van het probleem. betaald parkeren lost dus niks op maar spekt alleen de gemeentekas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in