Foto Noordwijk Klein

Noordwijk – De gemeente stelt geen grond beschikbaar voor de komst van tiny houses.

Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. De initiatiefgroep ‘Noordwijk Klein’ is op zoek naar plekken om een aantal tiny houses bij elkaar te zetten. Het gemeentebestuur wil dat wel ‘faciliteren’, maar stelt hiervoor geen gemeentelijke gronden beschikbaar.

Dit standpunt van het college geldt ook voor potentiële bouwlocaties en potentiële locaties voor zogenaamde flexwoningen.

2 REACTIES

  1. Volgens de gemeente zou deze woonvorm vanwege ruimtegebruik niet efficiënt zijn, daar stond niet bij dat er tegenover staat dat deze woonvorm wél flexibel is! En laat dit nou het allerbelangrijkste argument zijn om ze op leegstaande gronden toe te laten.

  2. Hoewel het inhoudelijk correct is, geeft dit bericht van slechts 5 regels geen juist beeld. Ik nodig BO (of andere media) uit om ons eens de kritische vragen te stellen die waarschijnlijk leven bij de lezers en zo een stuk te schrijven dat niet alleen de lege feiten vertelt. Bijna alle gesprekken die ik en mijn mede-initiatiefleden voeren zorgen er uiteindelijk voor dat men ons begrijpt en er de logica van inziet.

    We hebben overigens bewust nog niet gereageerd op deze brief van de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in