Hoofdstraat (archieffoto Eline van Egmond)

Hillegom – Als het aan fractievoorzitter Dick van Egmond (GroenLinks) ligt, verdwijnt al het gemotoriseerd verkeer uit het winkelcentrum.

Dat liet Van Egmond donderdagavond weten. Hij gaf ook aan, dat het nieuwe terrassenbeleid, waarbij er meer ruimte wordt gegeven aan terrassen, heeft geleid tot zijn wens voor het aanpakken van het verkeer.

Dat moet volgens hem leiden tot het ‘verder verhogen van de verblijfskwaliteit’.

2 REACTIES

 1. Geweldig idee!! Maar nu de handhaving nog, want de scooterrijders geven je een grote bek of steken de middelvinger op.
  Ook de bezorgdiensten scheuren gewoon met hun scooters door de Hoofdstraat terwijl er aan beide zijden van de Hoofdstraat duidelijk staat aangegeven : Voetgangers en Fietsers toegestaan.
  Al de gemeente ziet hoeveel commentaar er bijv. op Facebook staat is het te idioot voor woorden dat er niet word gehandhaaft dit is een grote ergernis van Hillegomse inwoner maar het lijkt de Gemeente koud te laten.
  Burgemeester van Erk laat uw gezag hier werken alstublieft.

 2. er word hier niet aan gehandycapten en ouderen gedacht die moeilijk kunnen lopen en van een gemotoriseert voer tuig affankelijk zijn zoals ik. vind het kortzichtig van mensen die er anders over denken. ze moeten zich eens verplaatsen in ouderen en gehandycapten.
  maar dan hebben ze een bord voor hun kop.
  wij als ouderen en gehandycapten kunnen er ook niets aan doen aan die voertuigen die door het dorp scheuren. pak die dan beter aan
  en laat ons als ouderen en gehandycapten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in