Noordwijk – De ophef rondom een rapport over vermeende ondermijningsactiviteiten binnen het gemeentebestuur, blijft doorgaan.

Het verzoek van de oud-wethouders Hans Bakker en Gerben van Duin om samen met burgemeester Wendy Verkleij en de Commissaris van de Koning een gesprek te hebben, gaat niet door.

De beide oud-wethouders hadden hier in een brief om gevraagd, maar Verkleij laat in een brief van haar kant weten, dit verzoek niet in te willigen. Ze geeft aan, dat de gemeenteraad zich al over deze kwestie heeft uitgesproken.

2 REACTIES

  1. Inderdaad heel wijs van de burgemeester. Het recht zal zijn beloop hebben. Voor de rechter zullen deze heren ruimschoots in de gelegenheid gesteld worden om uit te leggen ,waarom zij allemaal leugens over ondergetekende melden. Sinds oud wethouder van Rijnberk op niet integere wijze aan een huis is gekomen heeft hij het oa in samenwerking met PUUR De Raad Bouw onmogelijk gemaakt om ooit nog een woningbouw project te ontwikkelen in Noordwijk. Ook niet nadat de gemeente hiertoe werd veroordeeld door de rechtbank. Zij mogen uitleggen waarom er geen woord werd vuil gemaakt over alle sponsoren van PUUR in het document terwijl er hele grote vraagtekens zijn te plaatsen bij de zes miljoen schadevergoeding die aan een bevriende aannemer van wethouder Bakker werd gegeven. Waarom kwam Sedos in aanmerking om te bouwen op het Rederijkersplein? Wie stuurde een dode rat naar ondergetekende nadat PUUR een verkiezingsnederlaag leed. Maffioso praktijken. Een rapport dat geheim moest blijven zodat de leugens en achterklap niet boven water zou komen. Als het recht zijn beloop krijgt behoren deze lieden in de gevangenis te komen wegens misbruik van functies. Daar gaan we voor want wat deze heren/dame hier gedaan hebben tart alle wetten van behoorlijk bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in