Noordwijk – In een rechtstreeks duel met koploper Olympia’72 uit Wassenaar kwamen de dames van MSV Handbal uiteindelijk te kort om het zaalseizoen als kampioen af te sluiten.

De meegereisde supporters zagen een fris spelend MSV Handbal goed verweer bieden tegen het sterke Olympia’72. De thuisploeg had geen scheidsrechter tot beschikking en zodoende werd de coach tot scheidsrechter gebombardeerd. Vanaf het begin van de wedstrijd moest MSV in de achtervolging. Het was een stevig duel waarin veelvuldig de gele kaart werd getrokken. Met een 12-8 voorsprong voor Olympia op het scorebord gingen beide ploegen aan de thee. De tweede helft leek een herhaling van de eerste. Een aantal goede aanvallen resulteerden in fraaie doelpunten maar dichterbij kwamen de dames niet. Richting het einde van de wedstrijd werd het steeds duidelijker dat Olympia kampioen zou gaan worden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 17-12 overwinning voor Olympia en mochten zij na afloop het kampioenschap vieren.

Ondanks het mislopen van het kampioenschap kunnen de dames van MSV terugkijken op een geslaagd seizoen met het behalen van de tweede plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in