Geen lastenverlichting voor Noordwijkers

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Een voorstel van Bas Knapp (VVD) om de lasten van de inwoners te verlichten, kreeg woensdagavond geen steun van een meerderheid van de raad.

Knapp merkte op, dat de gemeente jaarlijks 670.000 euro extra overhoudt aan inkomsten uit de toeristenbelasting. ,,Onze inwoners en ondernemers worden tegelijkertijd geconfronteerd met lastenverzwaringen, zoals het parkeren en de geplande stijging van de OZB-belasting.”

Hij riep op om de 670.000 euro te gebruiken om de lasten van de inwoners te verlichten. Dit voorstel werd afgewezen met 16 stemmen tegen en 11 voor.

6 REACTIES

  1. Nee natuurlijk niet er staan zoveel van die nutteloze dingen op het programma.Daar kan je het beter aan besteden.

  2. Dat geld zal wel naar de klagende ondernemers gaan .Want die hebben het zo slecht maar er zijn ook gewone mensen die in de WWW lopen die het ook niet breed hebben maar daar hoor je niemand over bij de gemeente.

  3. Je moet het nooit geloven dat een vvd ér lastenverlichting voor inwoners wil, hooguit voor ondernemers! Dit klinkt veel te makkelijk en hapklaar populistisch. ER zal wel wat onmogelijks voor worden teruggeëist, maar dat wordt in dit artikel niet vermeld. Een beetje meer achtergrond en diepgang bij de redactie is wel gewenst. Zo blijft het gissen voor de lezers die verder nadenken.

  4. Logica VVD: lastenverlichting nu, komend jaar flinke lastenverzwaring. Onderaan de streep verliezen burgers en ondernemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in