Archieffoto Charles Nieuwenhuizen

Noordwijk – Door de aangescherpte festivalregels gaan het Levende Beelden Festival op zondag 22 augustus en het Ibiza Festival Noordwijk op 27/28/29 augustus niet door.

Organisator FEIN ziet met de huidige coronamaatregelen ook dit jaar geen mogelijkheid om de festivals op een veilige manier te organiseren. FEIN gaat zich nu richten op 2022.

In mei 2022 staat het eerste Ibiza Festival gepland en in juni en juli moeten er nog twee volgen. De data voor de andere festivals worden later bekend gemaakt.

4 REACTIES

  1. In Katwijk ook festival(s) dus ligt niet aan corona of maatregelen maar aan ambtelijk onwil of gebrek aan lokaal initiatief. Waar heb je nou betere ventilatie dan aan zee.. volgend jaar mag er nog minder, dat liedje van A. Hazes is wel op zijn plaats.

  2. Gaat over kwaliteit, die is onder de maat. Trekt te veel volk aan en het is ‘plat vermaak’. kuuroord onwaardig zeg maar…

    • ..en we weten inmiddels dat ze niet zullen aarzelen om de kwaliteit te handhaven als het erop aankomt, dat hebben we gezien met de jongeren op strand bij de Vuurtoren. Dit is natuurlijk bij uitstek de manier om dat voor te zijn. Je cancelled gewoon evenement en zo voorkom je dat je moet ‘handhaven’. Simpel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in