Geen parkeervergunning voor inwoners met oprit

Noordwijk – Raadslid Danielle Brink-Musters (PUUR) wil weten, of het klopt dat inwoners met een eigen oprit geen ‘eerste bewonersparkeervergunning’ kunnen kopen voor 20 euro.

Brink laat weten contact te hebben gehad met Wijkvereniging het Oude Zeedorp en inwoners uit andere (blauwe zone) wijken. Mensen die een eigen inrit of opstelplaats hebben, kunnen zo’n eerste bewonersparkeervergunning niet aanvragen, omdat die auto op de eigen inrit geparkeerd moet worden.

Het raadslid vindt, dat ook mensen met een eigen oprit de kans moeten krijgen om voor 20 euro een parkeervergunning te krijgen en niet gedwongen worden 50 euro of 100 euro te betalen voor een tweede of derde parkeervergunning. Het college moet binnen een aantal weken reageren.

4 REACTIES

  1. Wellicht moet er eens gekeken worden naar alle bewoners in “de Zuid” die illegaal paaltjes tegen het parkeren hebben geplaatst……

  2. In Noord wijk binnen moeten we ook de hoofd prijs betalen En Nw Houters kunnen er ook geen kopen en het is Noordwijk geworden.

  3. De zoveelste fusie blunder van het gezelschap wat zegt ons dorp te besturen. Ook de inwoners vergunning is met 150 % !! gestegen en wat krijg je er voor terug? Dat er s,zomers als je naar het strand wil met de auto omdat je niet kan lopen en fietsen je auto nergens op loopafstand kwijt kunt. Noordwijkers wordt nou toch eens wakker!!!

  4. Is idd belachelijk dat je meer moet betalen omdat je minder parkeerdruk veroorzaakt. Heb auto op eigen inrit en gebruik vergunning alleen als ik ergens met spullen naartoe moet of enkele keer als bezoek op de inrit sta en ik in de straat parkeer. Sinds dit jaar in een keer 30eu meer voor de vergunning!

    Gemeente spoort gewoon echt niet met dit beleid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in