Noordwijk – Burgemeester en wethouders maken zich geen zorgen over de toegankelijkheid van drie garageboxen aan de Maarten Kruytstraat. Dat schrijven ze in antwoord op vragen van het CDA.

Die partij stelde naar aanleiding van de bouwplannen voor het gebied vragen over de bereikbaarheid van enkele garageboxen. Drie box-huurders zouden nauwelijks nog hun auto in en uit kunnen rijden. Dit zou onder meer komen door de bevoorrading van Blokker, Kruidvat en ICI Paris. Bovendien zou het vrachtverkeer chaotische situaties opleveren.

Volgens het college verandert de verkeerssituatie niet door de bouwplannen en ook het aantal bevoorradingen blijft gelijk: 2 à 3 maal per bedrijf per week.

2 REACTIES

  1. Ze beloven van alles kijk maar in de Raadhuis straat eene groote gaos aan vracht verkeer .Dat ze 3maalperweek bevooraden is een leugen de digros denk ik 10 gr vracht wagen per dag de action elkedag met een hele groote vracht wagen.Moet ik er bij zegen dat de Digros binnen lost .Maar dan ben je er nog niet want elke dag 2 vracht wagen voor de slager .En dan de bakker nog eens .Per dag 25 vracht wagens en ze zetten ze overal neer >Dus laat je niks wijsmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in