Noordwijk – Na drie nederlagen wachtte Fluks nog op de eerste punten van het seizoen. En die werden binnengehaald in Haarlem: Aurora werd met maar liefst 2-18 verslagen.

Fluks begon sterk aan de wedstrijd. Verdedigend stond het goed en door scores van achtereenvolgens Joella van Baren, Marlou Passchier en tweemaal Sebastiaan Mud stond het al snel 0-4. Pas toen kon Aurora iets terugdoen maar daarna waren er weer 4 punten van Fluks voordat Aurora nogmaals trefzeker was. Nog eens 4 Fluks-scores verder werd met 2-12 de rust bereikt. Ook in de tweede helft was Aurora niet in staat het Fluks lastig te maken. Na de moeizame wedstrijden van de afgelopen weken was het voor de Noordwijkers prettig om een keer lekker vrijuit te kunnen spelen en vertrouwen te tanken. In de stromende regen scoorde Fluks in het 2e bedrijf nog zes maal, en hield het verdedigend de boel dicht. In de slotfase was er alle gelegenheid om door te wisselen en iedereen minuten te laten maken. Zo wist ook A1 speler Sanne Heemskerk als invaller nog te scoren.

Scores Fluks: Sebastiaan Mud (6), Marlou Passchier (5), en Joella van Baren, Joek Kwakernaak, Min-Zi van Mackelenberg, Wouter Westgeest, Demi van Duin, Maurits van der Vos, en Sanne Heemskerk (allen 1).

De eerste punten zijn binnen, en dat smaakt naar meer. Aanstaande zaterdag speelt Fluks om 15:30 thuis tegen Thor. Deze wedstrijd is te volgen via het Youtube kanaal van Fluks, maar ter plekke Fluks 1 aanmoedigen is natuurlijk nóg leuker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in