Gemakkelijke overwinning voor Fluks

Noordwijk – Na de zwaar bevochten zege vorige week reisde Fluks dit weekend naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen Triaz. Een voor Fluks onbekende tegenstander die momenteel door een lastige periode gaat als gevolg van blessures en een tekort aan volwaardige spelers. Mede hierdoor beleefde Fluks een gemakkelijke middag en werden de 2 punten probleemloos meegenomen naar Noordwijk.

De eerste aanval was voor Triaz, en door goed rebounden konden zij meerdere keren aanleggen voordat Fluks uiteindelijk de bal kon veroveren. Maar nadat achtereenvolgens Sebastiaan Mud, Wouter Westgeest en Joost Passchier trefzeker waren werd snel duidelijk dat de blauw-witten vandaag een maatje te groot waren. Triaz had geen antwoord op het snelle aanvalsspel van Fluks en was in hun eigen aanval machteloos, tot grote frustratie van spelers en begeleiding. Als gevolg van het matige spel van Triaz, zakte ook het niveau van Fluks. Op een sfeerloos sportpark sleepte de wedstrijd zich voort naar de rust, die met 0-6 op het bord bereikt werd.

In de rust pepten de Fluks’ers elkaar op om in het tweede bedrijf het meegereisde Noordwijkse  publiek te vermaken met attractief korfbal. Aanvankelijk lukte dat ook via een aantal mooie aanvallen, maar richting het einde van de wedstrijd vloeide de concentratie weer weg. Er zijn twee teams nodig om er een mooie wedstrijd van te maken, en het niveauverschil was simpelweg te groot. Uiteindelijk stond 3-14 als eindstand op het bord, en daarmee was eigenlijk alles wel gezegd.

Scores namens Fluks: Sebastiaan Mud (3), Wouter Westgeest, Joost Passchier, Jan Passchier, Minzi van Mackelenberg, en Marlou Passchier (allen 2), en Sanne Koch (1).

Aanstaande zaterdag wacht een lastigere klus. Om 15:30 wordt de thuiswedstrijd gespeeld tegen het eveneens ongeslagen Purmer. De wedstrijd kan via het Fluks youtube kanaal thuis gevolgd worden, maar we nodigen daarnaast iedereen uit om op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg Fluks live aan te moedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in