Noordwijk – K.C Smeltink (Lijst Salman) vroeg zich af bij de rondvraag van de commissie Ruimte van waarom er zoveel klachten zijn over de bestrating van voetpaden en stoepen. Zij vroeg ook een tijdpad voor de reparaties. .

Wethouder Alkemade antwoordde dat deze bestrating wel degelijk onderhouden wordt.

Hij wees er wel op dat de gemeente onderhoudsniveau B hanteert waarbij kleine gebreken en oneffenheden kunnen voorkomen.

Wethouder Alkemade zei toe met vertegenwoordigers van Lijst Salman de bestrating van voetpaden en stoepen te gaan bekijken.

2 REACTIES

 1. Het is zo dat er een grote subsidiepot is voor evenementen. Mijn voorstel is: Organiseer het “ De Stratenmaker op Zee” evenement en nodig alle beschikbare stratenmakers uit.
  Win win situatie. De overvolle subsidiepot slinkt een beetje. En de inwoners krijgen waar voor hun OZB. Bovendien gaan de drommen toeristen tenminste niet op hun gezicht.
  Kom op, maak Noordwijk een echt “Kuuroordwaardig” dorp, maar dan ook voor de belastingbetalende inwoners!

 2. Zozo, ze gaan kijken…
  Op het Jan Kroonsplein is al 40 jaar geen onderhoud gepleegd, laat staan dat er iemand van het bestuur is komen kijken..
  Ouderen die moeilijk ter been zijn moeten uit noodzaak vaak de drukbezochte rijbaan op omdat de trottoirs onbegaanbaar zijn.
  De politiek is doof, blind en handelingsverlegen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in