Gemeente grijpt in bij werkzaamheden Liander in Julianastraat

Warmond – De gemeente Teylingen heeft dinsdagochtend werkzaamheden die in opdracht van netbeheerder Liander werden verricht laten stilleggen in de Julianastraat in Warmond.

Nadat een attente buurtbewoner bij de gemeente aan de bel had getrokken, bleek dat Liander niet beschikte over een vergunning om de werkzaamheden te laten verrichten door een aannemer. Inmiddels was de stoep in een deel van de Julianastraat al opengebroken, maar op last van de gemeente moesten de werkzaamheden worden gestaakt en de stoep weer worden dichtgemaakt. Liander had wel een vergunning voor de werkzaamheden aangevraagd, maar volgens een woordvoerster van de gemeente Teylingen waren de verkeersplannen nog niet correct. “Pas als de goedgekeurde verkeersplannen aan de vergunningsaanvraag zijn toegevoegd kan de vergunning door de gemeente Teylingen verleend worden”, aldus de woordvoerster. Per abuis had de aannemer al wel de opdracht gekregen van Liander voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Normaal gesproken worden bewoners voor aanvang van de werkzaamheden geïnformeerd, maar dat was dit keer niet gebeurd. De opengebroken stoepen zijn wel weer dichtgemaakt, maar de borden dat er in de straat niet geparkeerd mag worden zijn door de aannemer nog niet verwijderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in