Eigen foto kringloopwinkel Op Dreef

Sassenheim – De gemeente Teylingen is in gesprek met kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim over het gebruik van de gymzaal aan de Kagerdreef.

De kringloopwinkel gebruikt de gymzaal al vele jaren voor het inleveren en de opslag van goederen. De gemeente wil de gymzaal echter eventueel weer in gebruik nemen voor binnensporten. Sportverenigingen in Teylingen hebben behoefte aan meer ruimte om te trainen en wedstrijden te spelen, zo is uit onderzoek gebleken. Naast dat de gemeente bekijkt of er eventueel een nieuwe sporthal gebouwd moet worden, maakte ook het efficiënter gebruiken van bestaande voorzieningen onderdeel uit van het onderzoek. Het weer als gymzaal in gebruik nemen van de zaal aan de Kagerdreef, die eigendom is van de gemeente Teylingen, wordt als een van de oplossingen genoemd.

Volgens wethouder Arno van Kempen (D66) zal er echter eerst een andere ruimte voor de kringloopwinkel worden gezocht. “We zetten de kringloopwinkel natuurlijk niet op straat”, liet hij de leden van de raadscommissie Welzijn weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in