Noordwijk – Een bewoner aan de Offemweg is het zat dat de straatlantaarns het in zijn straat het al een tijdje niet doen. Hij heeft nu maar een brief geschreven aan de gemeente. Hij wijst ook naar een advertentie van de gemeente in de krant met als boodschap: ‘Het is mooi om te zien in onze gemeente dat we er voor elkaar zijn’. Hij is echter al vier weken bezig om weer licht te krijgen in zijn straat. En dat is tot zijn of haar spijt in deze, donkere dagen nog niet gelukt.

6 REACTIES

  1. Rijd eens een rondje Bollenstreek dan kan je goed zien dat Liander overal de verlichting niet repareert en dan gaan de gemeentes allemaal miljoenen aan hun lenen.

  2. de lantaren palen op de Hoogweg branden al een jaar de hele dag ,ook hier word niets aangedaan het is afgehandeld en doorgegeven volgens de gemeente

  3. Uitleg handelen , Fixi op smartphone zetten .daarna foto met flits van straat of klein filmpje en uploaden naar Fixi , veel reacties krijgt u van zelf .
    Want alle afdelingen van de gemeente kunnen bericht bekijken .
    Veel succes !

  4. We krijgen steeds meer licht. LED vooral en heel fel. Krankzinnig dat er zoveel onnatuurlijk licht nodig is om je ‘veilig’ te ‘voelen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in