Castlefest 2018. Foto: Charles Nieuwenhuizen.

Lisse – Castlefest heeft dit jaar ruim 42 duizend bezoekers naar landgoed Keukenhof getrokken. Daarmee kende het fantasie-evenement dit weekend haar best bezochte editie ooit. Er zijn geen noemenswaardige incidenten geweest, ook niet met betrekking tot de warmte.

Zo’n 42.000 mensen kwamen dit jaar naar Lisse, afkomstig uit 34 verschillende landen. Vooral Duitsers, Belgen en Engelsen weten Castlefest steeds beter te vinden.

Burgemeester Spruit heeft elke dag een rondje over het evenemententerrein gelopen. De brandweer hield het groen droog en was voortdurend op het terrein aanwezig. Mede daardoor kon, ondanks code rood door de droogte, de verbranding van Wickerman doorgaan. Volgens de organisatie is de vernietiging van dit metershoge houten figuur altijd een hoogtepunt.

1 REACTIE

  1. Was weer een fantastisch evenement.doe ik graag elk jaar weer over.jammer dat er nog steeds te weinig van deze evenementen zijn en er nog steeds zo raar over gedaan wordt. Elk jaar een bezoek waard en dan is het weer jammer om weer na de drukke macht beluste ware wereid terug te keren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in