Lisse – De gemeente van Lisse gaat in kaart brengen welke problemen inwoners, verenigingen en organisaties ervaren die door de energiecrisis zijn ontstaan. Door middel van een onderzoek krijgt de gemeente een overzicht van kwesties en is dan beter in staat gericht mee te denken aan mogelijke oplossingen. Er is een oproep gedaan om een noodfonds te starten, maar omdat er in de coronatijd weinig gebruik van is gemaakt wil de gemeente eerst onderzoek doen.

Voor inwoners die flink zijn getroffen door de energiecrisis had de gemeente al actie ondernomen. Coaches van de Energiebespaardienst waren de afgelopen weken bij 355 inwoners met een slecht geïsoleerde woning geweest met materialen en advies op maat. Ook stelde de gemeente de energietoeslag beschikbaar voor meer mensen met een lager inkomen.

1 REACTIE

  1. Helaas alleen maar slechte ervaringen met de gemeente Lisse. Ze houden zich niet aan hun afspraken, komen geen beloftes na. Gaan na 2.5 jaar rigoureus blauwe zone bekeuren. De laatste mensen die überhaupt nog naar Lisse willen komen zijn ook weer weggejaagd. Ze moeten zich samen. Lisse loopt met het jaar achteruit. Sfeer is bedorven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in