Lisse – Nadat de provincie Zuid-Holland 20 miljoen beschikbaar heeft gesteld voor nieuwe wegen in de Bollenstreek, is de discussie over hoe deze te besteden nog maar net begonnen. PvdA-GL Lisse kaartte aan niet tevreden te zijn met het plan waarbij de nadruk te veel ligt op autoverkeer.

Bas de Weijert (PvdA-GL) ziet in mobiliteit meer dan auto’s en pleit voor een goede OV-verbinding in de Bollenstreek. Frank Mélotte (CDA) reageert, wijzend naar alle rapporten, dat de PvdA-GL in een utopie leeft: ‘dit verslechterd de leefbaarheid en het verkeer wordt onveiliger.’ Het CDA geeft aan hier later nog eens een debat over te willen voeren.

5 REACTIES

  1. Nieuwe wegen in de Bollenstreek ?
    Knap eerst de slechte fietspaden eens op daar is veel onderhoud en geld voor nodig dat is belangrijker dan slap gepraat over nieuwe wegen waar de eerste jaren toch niks uitkomt

  2. Nou een goede oplossing voor de grote hoeveelheid vrachtverkeer lijkt mij echt hard nodig. Dus aktie i.p.v. al dat ” groene ” geneuzel.

  3. Kom eindelijk eens met een deugende oplossing voor de grote hoeveelheid vrachtverkeer hier in de bollenstreek i.p.v dat geneuzel over openbaar vervoer en fietspaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in