Lisse – De gemeente Lisse heeft op donderdag 22 september de anterieure overeenkomsten voor twee bouwplannen getekend. Het gaat om bouwplannen aan de Schoolstraat 5-11 en aan de Heereweg 245-249. Wethouder Jolanda Langeveld: “Beide projecten zijn mooie voorbeelden van hoe projectontwikkelaars nieuwe woningen in Lisse gaan bouwen. We werken daar van harte aan mee, want we hebben de woningen in Lisse hard nodig.”

 Het pand De Gewoonste Zaak aan de Schoolstraat en de naastgelegen woningen nummer 5 en 9 worden gesloopt. Op de locatie worden 33 appartementen gebouwd. Het appartementencomplex zal bestaan uit oplopend 3, 4 en 5 bouwlagen. De bebouwing zal evenwijdig zijn aan de huidige bebouwing aan de Schoolstraat. Voor deze ontwikkeling tekenden wethouder Langeveld en mevrouw Luling en de heer Bosscher van Meer Vastgoed B.V de anterieure overeenkomst.

Aan de Heereweg 245-249 wordt het voormalige pand van ‘Garage Heemskerk’ dat later ook wel ‘Plan 4’ is gaan heten, gesloopt. Op deze locatie komt een appartementengebouw met vijftien appartementen. Het pand zal bestaan uit drie bouwlagen met een kap. Hiervoor is de anterieure overeenkomst getekend door wethouder Langeveld en de heer Brekelmans namens Seaside B.V.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in