Noordwijk/ Noordwijkerhout – De bekendmaking van de nieuwe prins en prinses carnaval in Noordwijk en Noordwijkerhout kan gewoon doorgaan. De gemeente laat desgevraagd weten geen streep door de festiviteiten te trekken ondanks het toenemende aantal coronabesmettingen in de regio. In sommige Limburgse gemeenten werd de 11e van de 11e wel geschrapt.

De festiviteiten in Noordwijk en Noordwijkerhout zijn dus vergund. Uiteraard moet er wel rekening worden gehouden met de huidige coronamaatregelen.

10 REACTIES

    • Gevaccineerde Nel.

      U denkt nog steeds dat een groen vinkje of gevaccineerd…Corona buiten de deur houdt?? Sorry hoor maar deze groep zijn juist de superspreaders!! is allemaal schijnveiligheid!!

  1. Bedenkelijke ontwikkeling, de mensen hebben nu al moeite met de anderhalve meter. Hoe gaat dat straks als alles losbarst?

  2. Alle begrip voor feit dat in de organisatie en voorbereidingen veel tijd en geld is gespendeerd. Dat mensen er ontzettend veel zin in hebben en met elkaar redelijk wat te verwerken hebben.. maar dit is van de gemeente en organisatie kortzichtig en.. toch ook egocentrisch.. Kijk terug naar vorig jaar en zie rest van het land. Wie betaalt hiervan uiteindelijk ook de rekening?
    Is iig een overweging die hopelijk goed is gemaakt. Alaaf!

  3. Zo…..alaafgangers. Uitgefeest? Joh…voel je je niet lekker? Hoesten? Snotterig? Blijf thuis!! Niet naar ziekenhuis of huisarts gaan! Je besmet anderen. En ….in het ziekenhuis hebben anderen voorrang op jou met je stompzinnige gedrag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in