Foto Van Roode Infra

Noordwijkerhout – De maat is vol voor Niels van Roode, directeur van Van Roode Infra BV. Zijn bedrijf wordt stelselmatig gepasseerd door de gemeente Noordwijk, waar het gaat om aanbestedingen.

Van Roode geeft aan, dat zijn bedrijf dezelfde kansen moet krijgen als branchegenoten. Hij is ‘verbijsterd’ en geeft aan, dat een medewerker van de gemeente heeft laten weten ‘geen vertrouwen te hebben in ons bedrijf om een meerjarig onderhoudscontract met ons af te sluiten’. 

,,Dit riekt naar favoritisme’’, aldus Van Roode, die stelt dat zijn bedrijf ‘al bij tientallen aanbestedingen is uitgesloten’. ,,Dit heeft voor ons een héél nare bijsmaak en dit geeft ons een buitengewoon onaangenaam gevoel; alsof wij op de zwarte lijst staan. De uitsluiting staat haaks op de positieve en voortvarende benadering van de gemeente in 2016.’’ De directeur roept het gemeentebestuur op om zijn bedrijf ‘onmiddellijk in aanmerking te laten komen voor deelname aan inschrijvingen’.

2 REACTIES

  1. En zo krijgt Noordwijk mogelijk een slechte naam door het evt falende beleid in Noordwijkerhout. Was het niet NZL die laatst een motie indiende voor lokaal aan te laten besteden???

  2. De lokale bedrijven zouden meer kans zouden krijgen bij aanbesteding van werk .Nu dat ik dit zo lees gaat het meeste naar de zelfde bedrijven in Noordwijk .Dus kan ik best begrijpen dat mnr De Roode een frietje open doet over de aanbestedingen in Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in