Het plan voor de Maarten Kruystraat (tekening Hoorne Vastgoed)

Noordwijk – Wethouder Roberto ter Hark houdt vertrouwen in het plan voor een supermarkt en appartementen op het parkeerterrein aan de Maarten Kruytstraat. De Raad van State stelde deze week bezwaarmakers in het gelijk omdat de berekening van parkeerplaatsen in het plan niet klopte. Volgens Ter Hark was de gemeente er van overtuigd dat dit wel goed zat, maar de Raad van State oordeelde anders. Gemeente en projectontwikkelaar gaan nu de uitspraak onderzoeken. Ook de gevolgen van deze uitspraak voor de ontwikkelingen op het Jan Kroonsplein worden beoordeeld. Ter Hark vindt dat het plan nog steeds een noodzakelijke kwaliteitsimpuls voor Noordwijk aan Zee is.

2 REACTIES

 1. Ter Hark vindt ook;
  – dat je met formule 1 bolides door een natuurgebied kunt rijden
  – dat strandgangers hun auto tot op het strand moeten kunnen rijden en daar ook moeten kunnen parkeren
  – dat de renovatie van de Parallelboulevard over drie jaar (en langer..) moet worden uitgesmeerd
  – dat de bouw van tientallen miljoenenappartementen een kwaliteitsimpuls voor Noordwijk is
  – en nu dus nieuwe leegstand van winkels bijbouwen terwijl verderop in de straat winkels tot appartementen worden omgebouwd

  Wethouder ter Hark is meer met zijn eigen belang bezig dan met het belang van Noordwijk!
  Goed dat de Raad van State voor dit soort ideeën een stokje steekt.

  Door het bedrijven van politiek met verschillende agenda’s en meerdere belangen dan het belang van de gemeente Noordwijk ligt de ontwikkeling van Noordwijk aan Zee al zo’n 40 jaar stil….
  Daar helpen titels als ‘fairtrade gemeente’, ‘Kuuroord’ of ‘Zeven Sterren Gemeente’ niet bij. Dit kost alleen maar geld en het zegt veel over de bestuurlijke onkunde en ambities van de gemeente Noordwijk

 2. Mnr ter Hark heeft alleen maar over parkeren grote gebouwen die leeg komen te staan .Ze hebben het over zeven sterren de mensen lopen van strand af van de klere herrie van de muziek die ze draaien …Hebben ze een mooi uitkijk punt gaan ze er een gebouw voor zetten wat is dit voor een belijd .Hij ter Hark is alleen maar met nNoordwijk aan zee bezich en kijk een je kan als fietser nog genees meer over de boulevard .Dit mannetje heeft de gemeente al heel veel geld gekost .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in