Gemeente Noordwijk: we komen er wel uit over intocht Sint

Noordwijk – De Noordwijkse Ondernemersvereniging (NOV) en de gemeente Noordwijk hebben overleg gehad over de financiering van de intocht van Sinterklaas. De NOV had laten weten niet aanvullend te willen bijdragen en dat het maximum van hun bijdrage wel bereikt was. De intocht heeft ook te maken met oplopende kosten. De gemeente had een eerdere aanvraag voor meer financiĂ«le steun afgewezen waarmee de intocht in gevaar zou komen. Sint zou dan alleen in Noordwijkerhout aankomen, maar ook daar zijn problemen met de financiering in de toekomst. Gemeente en NOV hebben deze week overlegd en volgens de gemeente ‘gaan ze er wel uit komen’.

3 REACTIES

  1. Idee misschien. Als er geen geld is voor de intocht wordt de burgemeester vrijwillig hulpsinterklaas en de nieuwe wethouders vrijwillige hulppieten. De raadsleden kunnen als gewone hulppieten de zakjes snoep uitdelen. En alles voor een direct contact met de bewoners. Win-win.

  2. Nee als het voor de gewone mensen gaat zijn er geen centen ze gooien hele zakken met geld over de muur aan allerlij kneuterige dingen maar zo n oud feest waar vele kinderen naar uitkijken kan niet nee geld genoeg voor een kiuroord waar geen Noordwijker iets aan heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in