Teylingen – De gemeente Teylingen gaat eind dit jaar de nieuwe openingstijden van de Gemeentewinkel in Sassenheim evalueren. Dat heeft wethouder Rob ten Boden woensdag laten weten tijdens de vergadering van de raadscommissie DEB.

CDA-raadslid Peter Scholten vroeg zich af of de inwoners er wel beter van zijn geworden nu de openingstijden van de Gemeentewinkel per 1 september zijn veranderd. Konden inwoners voor hun burgerzaken tot nu toe zonder afspraak binnenlopen, sinds 1 september dient er voor sommige dagdelen een afspraak te worden gemaakt. Scholten had vernomen dat dit door sommige inwoners als minder klantvriendelijk wordt ervaren. Hij vroeg zich af of de gemeente voor de invoering van de verandering wel onderzoek had verricht. Wethouder Ten Boden vindt dat de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening erop vooruit gaat als inwoners een afspraak kunnen maken. Dat geldt nu voor een deel van de dag, maar als een inwoner onverhoopt zonder afspraak binnenloopt zal hij in dringende gevallen ook wel geholpen worden, aldus Ten Boden.

De wethouder liet weten dat het de bedoeling is dat de nieuwe openingstijden aan het eind van het jaar geëvalueerd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in