Foto Google Streetview

Noordwijkerhout – De firma Meeuwenoord heeft haar oog laten vallen op het terrein aan de Schippersvaartweg, vlakbij nummer 64.

Meeuwenoord is gevestigd in de kern van Noordwijkerhout. Het bedrijf wil verhuizen en had aan het college van burgemeester en wethouders gevraagd of dit terrein aan de Schippersvaartweg gekocht kon worden.

Maar het college heeft voor deze locatie al andere (bouw)plannen en wil daarom geen medewerking verlenen aan dit verzoek.

4 REACTIES

  1. Hoe zou dat toch komen, omdat ze ondertussen zelf ook hun vraagprijs aan de gemeente voor hun lokatie hadden verhoogd misschien? Ze hadden er verstandig aan gedaan een deal te sluiten i.p.v. de volle mep te vragen.

    • Meeuwenoord is rancuneus t.o.v de gemeente Noordwijk(erhout) en wil bedrijfsterrein Heerenweg/ Zeestraat niet verkopen aan de gemeente voor woningbouw. Dit omdat de gemeente indertijd na jarenlang de milieustraat gunning aan Meeuwenoord aan de Schippersvaartweg opeens te gunnen aan Heemskerk op het ndustrieterrein. Vergelijk het maar met de controverse tussen Ronny van der Putten en de gemeente Noordwijk en een geschil in de jaren 80 /90 van de vorige eeuw. Tot zijn dood aan toe zal Ronny Noordwijk dwars zitten.

  2. De controverse tussen Meeuwenoord en de gemeente Noordwijk(erhout) is vergelijkbaar met de levenslange onenigheid tussen Ronny van der Putten en de gemeente Noordwijk. Sinds Meeuwenoord voor de milieustraat door de gemeente werd gepasseerd voor Heemskerk zet Meeuwenoord zijn voet dwars. Ronny van der Putten kreeg zijn zin niet in de jaren 90 van de vorige eeuw en zit sindsdien Noordwijk dwars. Goede advocaten van de gemeente moeten steeds bakzeil halen. Domme politieke besluiten van weleer leiden tot jarenlange gemeentelijk gekrakeel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in