Noordwijk – De gemeentelijke bouwtaken worden uitgevoerd door de OmgevingsDienst Holland West (ODHW). De gemeente is ontevreden en twee verbetertrajecten hebben onvoldoende opgeleverd.

Het college stelt in de raadsvergadering van 23 februari voor eind juni de dienstverlening van de ODHW opnieuw te evalueren en te kiezen voor doorgaan of afscheid nemen. Bij afscheid komen de bouwtaken weer terug bij de gemeente. Het voorstel behaalt door steun van de coalitiepartijen een meerderheid van 13 tegen 12 stemmen.

Amendementen van Puur en Doen om meer tijd te nemen werden verworpen.

1 REACTIE

  1. Wellicht moet de Gemeente Noordwijk zelf de boel op orde stellen en gezamenlijk met de ODWH werken ipv vingertje wijzen. Intern binnen de gemeente is het een grote rommel dat bewijst oa de wijze van slecht handhaven illegale bewoning arbeidsmigranten door de gemeente zelf. Er zijn inmiddels gerechtelijke procedures gaande tegen de gemeente! Wiens vinger wijst naar een ander, wijzen er 4 naar henzelf. Daarbij bemoeid meneer Knapp van de Noordwijkse VVD zich opvallend met inhoudelijke kwesties als raadslid nota bene, en uit zich middels schriftelijke vragen volgens art. 39 RVO dat de ODWH niet goed werkt en dat illegale huisvesting van arbeidsmigranten in onze gemeente niet op gehandhaafd moet worden. Welk stiekum spel wordt hier gespeeld en in wie zijn belang? Kunt u, mevrouw Verkleij als burgemeester en portefeuillehouder integriteit hier antwoord op geven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in