Lisse/Noordwijk/Teylingen – De aanslagen voor de gemeentelijke belastingen 2018 worden vanaf 22 februari verzonden aan de inwoners van Lisse, Noordwijk en Teylingen.

De aanslagen worden digitaal verzonden als de klant dit heeft aangegeven. Zo niet, dan verstuurt Belastingen Bollenstreek de aanslag per post. Belastingen Bollenstreek, de belastingsamenwerking van de gemeenten Noordwijk, Lisse en Teylingen, is aangesloten bij MijnOverheid.

Als klanten op MijnOverheid aangegeven hebben dat zij van de gemeente berichten willen ontvangen in de Berichtenbox, dan wordt hun aanslagbiljet Gemeentelijke belastingen 2018 daar digitaal aangeboden.

2 REACTIES

  1. ze zouden de mensen die wel kunnen werken,maar nu een bijstands uitkering ontvangen naar inkomen moeten laten meebetalen!Dan kunnen de lasten voor hardwerkende mensen naar beneden!Het is niet eerlijk als je braaf naar je werk gaat dat je dan overal het volle pond moet betalen!
    beloon hard werken!

  2. Voor mensen die misbruik maken van deze uitkering, sta ik achter deze opmerking. Er zijn echter genoeg schrijnende gevallen waar mensen die recht hebben op deze uitkering, niet extra moeten worden gekort hierop.
    Pak misbruikers keihard aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in