Teylingen/Bollenstreek – De gemeenten in de Duin- en Bollenstreek moeten beter en sneller gaan samenwerken als het gaat om het behoud en verbeteren van de Bollenstreek. Dat blijkt uit aanbevelingen in een onderzoek gestart in opdracht van de gemeenteraad van Teylingen naar de Intergemeentelijke Structuurvisie Greenport Duin- en Bollenstreek (ISG) en de uitvoerder van een aantal onderdelen van dat beleid, de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM). Over het werken van de GOM binnen de beleidsafspraken zijn de onderzoekers positief. Verbeteringen zijn er mogelijk in het contact van gemeenten met GOM. Gemeenten moeten ook sneller handelen bij negatieve bijeffecten zodat het geen slepende kwesties worden. Het beleid kent nu ook tegenstrijdigheden die beoordeeld moeten worden. En gemeenten moeten betere afspraken maken over lokale belangen in combinatie met regionale doelen. Kortom het beleid moet geactualiseerd worden. Het onderzoek wordt op 7 september tijdens een commissievergadering in Teylingen besproken.

2 REACTIES

  1. Oh Oh Wat een onzin allemaal,,,,, hebben die lui nou nix anders te doen ,, ga schoffelen op het strand , is ook zinloos maar dan doen ze tenminste iets..

  2. Ze hebben zoveel commentaar gehad dus ze moeten iets van zich laten horen maar geloof me er veranderd hele maal niets .Zolang de gemeentes verdienen aan dat gom dan gaat alles gewoon door .Ik heb dat stuk gedownload daar is niet door heen te komen wat een gelul.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in