Foto 112Bollenstreek

Bollenstreek – Gemeenten in de regio pakken een groot deel van de bij het Meldpunt Onveilig Verkeer gemelde verkeerssituaties aan. Omroep West zette het meldpunt op en het leverde in april ruim 1800 meldingen op van gevaarlijke verkeerssituaties.

Noordwijk zegt dat niet alle door inwoners aangedragen locaties bekend waren bij de gemeente. Volgens hen wordt een van de knelpunten, de kruising N444/Leidesevaart, al aangepakt. Van de overige meldingen maakt de gemeente nu een lijst. Verder vindt Noordwijk het belangrijk aandacht te schenken aan verkeersgedrag.

Hillegom, Lisse en Teylingen zeggen standaard te inventariseren welke verkeerssituaties als onveilig worden gezien. De aanpak ervan is meestal maatwerk. Ook bij HLT waren niet alle aangedragen locaties, zoals de fietsoversteek bij station Sassenheim, bekend. De onoverzichtelijke oversteek bij het spoor in Voorhout wordt besproken met ProRail.

1 REACTIE

  1. Verkeers gedrag de politie moet veel meer op snelheid gaan cotroleren als de horde tussen 5en 7 thuis komen kunnen ze er honderde pakken alle gebieden van 30km wordtbervte hard gereden het hele dorp is een reesbaan doe er een keer iets aan vroeger zag je nog wel eens een snelheid controlen .waar zijn jullie kom een uit je hol .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in