archieffoto Rose Marie Keijzer

Warmond – De raad is dinsdagavond in meerderheid akkoord gegaan met voorstel van het college om 450.000 uit te trekken voor het herstellen van het wegdek onder het spoorviaduct in Warmond.

Tijdens de commissievergadering waren alle partijen wel verbaasd dat deze aap uit de mouw kwam en men nam het wethouder Wietsma kwalijk en vroeg haar hoe dit toch zover had kunnen komen. Ook wilde men weten of er in de toekomst beter gemanaged wordt om dit soort van grote onderhoudskosten wel in de meerjarenplannen op te nemen.

Ook vonden de meeste commissieleden het heel vervelend voor de inwoners van Warmond dat deze nu weer te maken krijgen met slechte bereikbaarheid en verder ongerief. Forum voor Democratie kwam ook nog met een voorstel om het viaduct dan ook gelijk te verfraaien met kunst zodat de entree naar Warmond er leuker uit gaat zien. Dit voorstel werd als sympathiek ervaren maar gaat op een ander moment worden meegenomen.

Wethouder Wietsma trok het boetekleed aan en zei dat het ook voor haar een verrassing was dit aanvullende onderhoud van de rijbaan nu nodig is en ze gaat er op toe zien dat dit in de toekomst beter geregeld gaat worden. Zij verzekerde de vergadering dat ze er alles aan gaat doen dat de inwoners zo min mogelijk overlast gaan ondervinden en er gaan ook dit keer pendelbussen worden ingezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in